Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Renoban vásárolt cipő oldalán...

Renoban vásárolt cipő oldalán lemált a ragasztás, javítják?

Figyelt kérdés

Március végén befektettem egy Esprit "szaladgálós" cipőre, 15 ezer forint volt, kicsit sajnáltam érte, de azt olvastam jó minőségű, ezért hát megvettem bízva abban, hogy bírni fogja. Kb. 3-szor volt a lábamon, mikor észrevettem, hogy az egyik felének az oldalán kb. 3 cm-en lemált a ragasztásnál, ma jobban megnéztem és a másik felénél is hasonló a gond. Megfordítottam és a talpa is elég durván meg van kopva ahhoz képest, hogy alig volt rajtam.

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek most vigyem vissza, hogy javítsák ki vagy várjak még vele míg jobban szétmegy, esetleg teljesen kilyukad a talpa?

Ezenkívül az is érdekelne, hogy a Renoban mennyire nézik a vásárolók érdekeit? Eddig sosem mertem ott cipőt venni, mert csak rosszakat hallottam róluk, hogy nem akarnak cserélni, javítani, stb., egy ismerősömnek is csak ajándékutalványt ajánlottak fel nagynehezen.

2015. máj. 7. 19:48
 1/1 A kérdező kommentje:
És még azt hozzátenném, hogy a cipő hátsó fele velúrbőrből van (legalább is azt hittem), közben ahogy hordtam fogalmam sincs hogyan, de foltokban lekopott a velúr szerű rész és alatta "bőr" látszik foltokban, elég csúnya.
2015. máj. 7. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!