Divat még a cicanadrág?
Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 10:57
11/17 anonim válasza:
Ja a 7.nek nagyon igaza van, máskor már én is ezt fejtegettem mint Zoliman, hogy egy normál nadrág is feszülhet a popsin és be is vág sokaknak, a melegítő alsókról nem is beszélve. Nekem is van leggingsem, a címkejére nagrág van írva.
12/17 anonim válasza:
Igen, divat, sok külföldi divatblogon is viselnek a lányok cicanacit.
És igen, lehet viselni igénytelenül. ÉS igen, lehet viselni igényesen.
13/17 anonim válasza:
Hosszú felsővel/tunikával egy vastagabb anyagút fel lehet venni, de ne felejtsd el: a cicanadrág NEM nadrág
14/17 anonim válasza:
Igen divat még. De vízilovakon, illetve ha nem tunikával viseled, hanem rövid szabású pólóval, durván tud kinézni.
16/17 anonim válasza:
De divat volt 4-5 éve a latexes, most pedig a nőies mintájúak, vagy a sima fekete pamutos. De szerintem a legtöbben a kényelem miatt hordják és mert jól tud állni.
17/17 anonim válasza:
Igen de mindig tunikával vagy hosszú pólóval viseld!Rövid felsővel elég rosszul tud kinézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!