Hol egy igazi férfi? A mai srácok női nadrágokat hordanak, többet nézik magukat a tükörben, mint mi nők.
Én férfi létemre tényleg bajban vagyok néha.
Nem szeretem a nagyon bőszárú nadrágot, viszont a aminek szorosabb az alja nagyon hasonlít a nőire. Ez mondjuk engem kicsit idegesít, de ez van:(
Én is hordok női csőgatyákat, mert sokkal jobb és sztreccsesebb az anyaguk, meg feszülősebbek is, ezért jobban néznek ki, mutatósabbak a férfi gatyáktól. :) Férfiban sajnos eleve nincsenek ilyen jó tapadós skinny csőfarmerek, mint nőiben, vagy legalábbis ritka, mint a fehér holló.
Ettől nem vagyok kevésbé férfias. :) Amúgy meg régen rossz, ha valakinek férfi gatya kell ahhoz, hogy férfiasnak tűnjön. Barátnőmnek is nagyok bejön, amikor egy női feszülős skinny csőgatyában vagyok. :) Ő is ilyet hord, így sokszor összeöltözünk. :)
már nem azért, de tök sok boltban lehet kapni feszülős férfi skinny farmert. h&m, new yorker, levis, gas, cheap monday, webshopok...
nekem amúgy a skinny farmeres srácok jönnek be, és semelyik ilyen srác nem volt nőies se külsőre, se belsőre.
Abban igazad van, hogy webshopokban valóban lehet látni, de ott nem tudom felpróbálni vásárlás előtt. És egy totál feszes gatyánál, ez elég fontos szempont.
Ami férfi skinny gatyák vannak a felsorolt boltokban, azok pedig nem is igazi skinnyk, mert egyáltalán nem tapadnak úgy a lábra és a fenékre, mint a női super-skinny gatyák. Pl a női skinny farmer bokánál is feszülős, a férfi meg sajnos nem. Az igazán jó skinny gatya tapadós fenéken, combon, vádlin, bokánál egyaránt, kiad minden domborulatot, és sztreccses anyagból van, hogy tökéletesen kövesse az alakot, és kényelmes legyen. :) Meg így sehol nem gyűrődik, hanem szépen kifeszül. :)
Egyetértek az előttem íróval is. Itt a gyik oldalon is már több olyan hsz. olvastam, hogy nem attól lesz egy nő nőies, ha mindig szoknyában jár. Sokan nadrágot hordanak, vannak akik bőszárút,mint a férfiak.
Én is azt mondom, nem attól nem férfias egy férfi, hogy passzos vagy nem átlagos férfi ruhákat, kiegészítőket is hord, pl fülbe való, karperec stb
Akkor én fevehetek ilyet,ez is fermer mintás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!