Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol egy igazi férfi? A mai...

Hol egy igazi férfi? A mai srácok női nadrágokat hordanak, többet nézik magukat a tükörben, mint mi nők.

Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 19:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*nem szereted
2015. máj. 4. 20:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak, ha te csak a külső alapján ítélkezel... tuti találsz majd egy bunkó nagymenő macsó csávót aki lesz annyira férfias, hogy majd ver ha nem mosod tisztára minden nap a koszos alsóit. A verekedés is férfias, szóval minimum elvárás legyen.
2015. máj. 4. 22:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi létemre tényleg bajban vagyok néha.

Nem szeretem a nagyon bőszárú nadrágot, viszont a aminek szorosabb az alja nagyon hasonlít a nőire. Ez mondjuk engem kicsit idegesít, de ez van:(

2015. máj. 4. 22:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is hordok női csőgatyákat, mert sokkal jobb és sztreccsesebb az anyaguk, meg feszülősebbek is, ezért jobban néznek ki, mutatósabbak a férfi gatyáktól. :) Férfiban sajnos eleve nincsenek ilyen jó tapadós skinny csőfarmerek, mint nőiben, vagy legalábbis ritka, mint a fehér holló.

Ettől nem vagyok kevésbé férfias. :) Amúgy meg régen rossz, ha valakinek férfi gatya kell ahhoz, hogy férfiasnak tűnjön. Barátnőmnek is nagyok bejön, amikor egy női feszülős skinny csőgatyában vagyok. :) Ő is ilyet hord, így sokszor összeöltözünk. :)

2015. máj. 4. 22:45
 15/21 anonim ***** válasza:
12-14 nagyon jól megírtátok!
2015. máj. 4. 22:54
 16/21 anonim ***** válasza:

már nem azért, de tök sok boltban lehet kapni feszülős férfi skinny farmert. h&m, new yorker, levis, gas, cheap monday, webshopok...

nekem amúgy a skinny farmeres srácok jönnek be, és semelyik ilyen srác nem volt nőies se külsőre, se belsőre.

2015. máj. 5. 00:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy webshopokban valóban lehet látni, de ott nem tudom felpróbálni vásárlás előtt. És egy totál feszes gatyánál, ez elég fontos szempont.

Ami férfi skinny gatyák vannak a felsorolt boltokban, azok pedig nem is igazi skinnyk, mert egyáltalán nem tapadnak úgy a lábra és a fenékre, mint a női super-skinny gatyák. Pl a női skinny farmer bokánál is feszülős, a férfi meg sajnos nem. Az igazán jó skinny gatya tapadós fenéken, combon, vádlin, bokánál egyaránt, kiad minden domborulatot, és sztreccses anyagból van, hogy tökéletesen kövesse az alakot, és kényelmes legyen. :) Meg így sehol nem gyűrődik, hanem szépen kifeszül. :)

2015. máj. 5. 08:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
ÉS hol egy igazi nő? Aki nem buggyos nadrágot, vagy "boyfriend" nadrágot hord, nem tornacipőben mászkál, nem köpköd és cigizik, nincs kint mindene és van tartása? Na, ott keresd a férfit is!
2015. máj. 5. 08:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem íróval is. Itt a gyik oldalon is már több olyan hsz. olvastam, hogy nem attól lesz egy nő nőies, ha mindig szoknyában jár. Sokan nadrágot hordanak, vannak akik bőszárút,mint a férfiak.

Én is azt mondom, nem attól nem férfias egy férfi, hogy passzos vagy nem átlagos férfi ruhákat, kiegészítőket is hord, pl fülbe való, karperec stb

2015. máj. 5. 09:32
 20/21 anonim ***** válasza:

[link]

Akkor én fevehetek ilyet,ez is fermer mintás .

2015. máj. 7. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!