Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a farmerról? Hogy áll rajtam? Trollok ne írjanak.

Figyelt kérdés
[link]
2015. máj. 3. 19:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem tetszik.
2015. máj. 3. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Jól állni jól áll, csak elég ízléstelen. Túl sok rajta egyszerre a csicsa, az meg tök kínai-bazári-olcsó kinézetet kölcsönöz neki. A mintája még vagány is lenne, de az a koptatás... neeee...
2015. máj. 4. 01:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Szemből tegyél fel egy képet, így csak úgy tudom megállapítani és lehet, helytelenül, hogy rövid és tömzsi lábaid vannak. Amin meg nem áll jól sem a mintás nadrág, sem a világos szín.
2015. máj. 4. 08:19
 14/17 anonim ***** válasza:
otromba egy nadrág, a c típusú állampolgároknál szoktam ilyet látni
2015. máj. 4. 09:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Elég béna így az összhatás, főleg, hogy nem szemből fotóztad. A mintás nadrág csak azoknak áll jól, akiknek formás lábuk van. Egyszóval, nem ezt adnám rád, az biztos.
2015. máj. 4. 12:38
 16/17 sündisznaj válasza:
a lényeg,hogy AKI HORDJA,jól érezze magát benne
2015. máj. 6. 23:52
 17/17 Shigure válasza:
Elég érdekes ha neked tetszik hord de ha olyat akarsz ami biztos hogy jól áll akkor horjd feketét...
2015. máj. 7. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!