Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki vagy béna DC...

Szerintetek ciki vagy béna DC Comics pólókat hordani ( Batman, Flash, Superman) egy lánynak?

Figyelt kérdés
Akarok rendelni egy Batman és egy Flash pólót, mert ők a kedvenceim, de sokan mondták hogy ne rendeljek mert én lány vagyok. Nem tudom mi tegyek.

2015. máj. 3. 18:34
1 2
 11/14 anonim válasza:

Mar hogy lenne ciki? Sot, mostanaban annyi lanyt latok batmanas/ supermanen poloban...

Egyebkent en is szeretnek, pont Flash es Batmanest de szuleim nem engednek rendelni... :/

16/L

2016. márc. 5. 21:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Én imádom a DC-t tervezem higy Harley Quinnes pólót eszek

(Eszek,

😹)

Veszek szal szerintem nem ciki mindjuk közösségbe nem venném fek de ez az osztálytársaimtól függ mert nagyon gonoszak,tisztelet a kivételnek

Mondjuk fiu szupperhösóket is sueretek

De ha te igy vagy boldog és igenis ezt akarod akkor büszként hord csak!be érdekeljen más!

2020. febr. 17. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon sueretem flash-t ha azoknak akii ezt mondták higy ne vegyél nem tetszik

Mér 3n például régen kiskocsikkal is játszottam és seretem a szuperhősöket

Én is lány vagyok ne törödj vele

Nekem tetszik neked tetszik hát hordd csak!

2020. febr. 17. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Az én isztályomban tudod rengeteg a cigámy van egy darab kedves a többi csak félig cigány de rettenetesek

Ahogy csufolódnak és szekálodnak,senki se tudja meghatni őket hiába minden remélem az Isten megveri majd őket mert rengeteg fájdalmat okoztak már sokaknak

Már nagyon megérdemelnék ezt a verést

Elképzelem ahigy "dik má milyen a pólója"

Ne haragudj de valahogy ugy éreztem ezt muszáj leirnom

Nyugidtan vegyél csak pólót 3s ha mondjuk direkt ilyen női kicágásban van vagy mondjuk rözsaszínben ahhozz mit szólnak? Azt ők csak nem vezsik fek bár az én o.társaimnak az is dedós ,minden dedós csak a horrorfilmek nem meg az internet

Mondjuk az internetben egyetértek de azér na...és bocs de ez valami isteni sugallatt volt vagy nemtom de le kellet irnim érzem

2020. febr. 17. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!