Hol tudok bőrfestéket venni?
Bakancsomat szeretném befesteni a képen látható módon.Hol,mennyiért,és milyen formába tudnék hozzá festéket venni?
Kipróbáltam több bőrfestéket is.Kipróbáltam az L1 nevezetűt ami szerintem pocsék.Oldószere aceton.
Másik amit kipróbáltam a Columbus bőrfesték aminek az oldószere denaturált szesz.Ez valamivel jobb,de csak kezeletlen felületen.
Mindkettő hibájának azt tartom,hogy a szín nem rögzül,nem tartalmaz fixálót ami megakadályozza az újra feloldódást..Visszaoldódik saját oldószerével és ahol a bőr hajlik,ott előbb utóbb kitörik a festék,leesik.
A legjobb amit találtam idáig a Topán nevezetű.
Fixálót tartalmaz a festék irreverzibilis,tehát újra már nem oldható.A bőr felületéhez jól tapad.
Ha meg akarod venni keresd a Chemi-To BT 1163 Bp.Űzbég utca 26.T:403-1089.
Újra írok,mert a Toplán bőrfesték még sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket,ahol hajlításnak van kitéve a cipő ott a festék levélszerűen leválik.
Visszatérek a Columbus bőrfestékhez.
Ha valakinek van jó tapasztalata,megírhatná.
Szerintem is jó a TOPÁN gyártó: Chemi-TO Bt. Bp.XVI.,Üzbég u. 26. Tel.: 403-1089
Bőr ülőgarnitúrához kerestem festéket, alig akadtam rá, szívesen reklámozom őket, mert jó a festékük, kár hogy kevés helyen árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!