Sopronban vagy közeli közelében hol lehet kapni balerinacipot es jo minőségű műbőr kabátot?
Valami sima, egyszerű , akar csak sima fekete balerina cipő lenne jo 35-os méretben
Es egy mibordzseki ugyancsak kicsi xs-s -es méretben
15/L
Nem tudom árban mire gondolsz de én találtam online balerinacipőt, bár 36-os, de szerintem ha kitömöd zsepivel jó lesz, vagy esetleg gyártási hiba miatt, úgyhogy itt van: [link] Vagy itt esetleg még megnézheted: [link] A műbőr kabátot pedig itt: [link]
Lehet, hogy nem online szeretted volna, de sajna Sopronban nem talaltam, mindenesetre remélem tudtam segíteni :)
Nagyjából bármelyik ruha- vagy cipőboltban ahova betévedsz. Balerinacipőt tuti találsz a Deichmannban, Humanicban, Renoban, H&m-ben. Dzsekit ugyancsak a H&m-ben,New Yorkerben, C&A-ban, Takkoban, alacsonyabb árkategóriában gondolkozva valamelyik kínaiban is.
Alphaparkban és környékén, vagy a plázában nézz körül, simán találsz valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!