Még divatosak ezek a bőrkabátok?
ezen a lányon egy cseppet sem öregít szerintem, de lehet hogy csak én vagyok elfogult..:) vélemény?
Az a baj ezzel a képpel, hogy nem tudom hány éves a lány. Lehet egy 25 éves, akit öregít a kabát meg az a szörnyű garbó, vagy lehet 35 éves is, akinek nagyon szépen ápolt a bőre.
A lényeg, akárhogy is nézzük, ez a kabát öregít. Van ezer másik fazonú kabát, ami hasonló ehhez, mégis igazodik a mai divathoz, elegáns ruhákhoz is fel lehet venni, de ami a legfontosabb: nem öregít. (mondjuk lehet hogy ezek a garbók is közre játszanak az öregítésben) :))
Ez csak az én véleményem egyébként, ha neked tetszenek ezek a kabátok, miért ne hordhatnád?
Ez a fazon nem divatkérdése, ez egy örök darab. Fiatalon is jó, idősebben is. Azért mert az idősebb nőknek kifinomultabb az ízlése még nem jelenti azt, hogy anyukás-nagyanyás.
Én is jobban preferálom a cipzárosat, ezzel a fazonnal nagyon vagány tud lenni. Olyat is árulnak 40 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!