Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért gagyizzátok le az outletb...

Mért gagyizzátok le az outletből vásárolt nagymárkás ruhákat?

Figyelt kérdés
sokszor látom itt a gyakorin ebben a témában, hogy lenézik az outleteket, azt hiszik ott csak ócska, csúnya termékek vannak és ciki vásárolni, szinte már egy outletes armani gázabb mint egy hamis armani..az természetes hogy egy kollekcióból maradnak ki darabok, ettől nem lesznek gagyik vagy csúnyábbak! a levi straussnak is szokott lenni rengeteg és nem azért mert sz*rok és senkinek sem kellettek, hanem mert túlgyártatták! ami nem baj nekik, mert ezek a cuccok mennek az outlet üzletükbe..a másik meg hogy régi termékek, most az őszintén kit érdekel h nem a legújabb kollekciójukból van? észre veszi valaki??
2015. ápr. 30. 20:44
 1/9 A kérdező kommentje:
*Miért
2015. ápr. 30. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. Azért észre lehet venni. És főleg, hogy ha úgy vásárolsz akkor az éviből is tudsz outlet áron vásárolni a plázákban.
2015. ápr. 30. 21:00
 3/9 A kérdező kommentje:
de én pl egy lacoste pólóra gondolok
2015. ápr. 30. 21:05
 4/9 A kérdező kommentje:
nagyobb márkákra, meg egy egyszerű darabra, mint pl egy sima póló
2015. ápr. 30. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, őszintén, én még sosem találkoztam ilyennel, hogy legagyizták volna.
2015. ápr. 30. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:

az ilyen félig meddig presztizs dolgokból mint a lacoste vagy az umbro tényleg csak a nagyon sokéves divatjamúlt darabok szoktak lenni

szüleimnek volt a hülyesége, hogy "de márka"...

verseny van bocs nem tetszik akkor nem tetszik

2015. ápr. 30. 21:47
 7/9 A kérdező kommentje:
az umbrot meg a lacosteot egylapon említeni elég durva..de tegyük fel, adott pl egy galléros, egyszínű lacoste/umbro póló, amin rajta van a bal oldalon egy kis logó.. ebben pl mi az ódivatúság?
2015. ápr. 30. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem vettem ezt észre, de azt igen, hogy nagyon menő mostanában pl a H&M és a Zara legagyizása, meg a turkálókban sokkal jobbakat lehet kapni (amúgy meg ugyanaz a minőség van ott is, ugyanúgy lehet szar is, meg jó is mindhárom helyen, nem tudom, mi ez a rinya). Lassan ez lesz a sznobság, nem az, hogy ki mennyire drágán veszi a hülye ruháit...

Bocs, Kérdező, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.

2015. máj. 2. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazából én ezt a márkázást sose értettem. Nem az a lényeg, hogy szép-e a ruha? Sose azt nézem mások ruháján, hogy hol van rajta a márkajelzés, hanem hogy milyen a színe, a szabása, az anyaga, mintája stb. Ha van egy szép, de kínai ruha, meg egy ocsmány, de márkás, akkor milliomosként is az előbbit fogom választani közülük.
2015. máj. 13. 23:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!