Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem igazán tudom, mik az...

Nem igazán tudom, mik az alapdarabok, és hol tudom őket beszerezni?

Figyelt kérdés

Nagyjából, amit tudok ez:

- fekete felső

- farmer

- fekete táska

- fehér blúz :D

Tudnátok ebben segíteni, mik vannak még? Meg kb. 2 hete vettem Mangóban egy basic fekete topot, csak sajna kezd az alja kinyúlni... Hol vegyek ehhez hasonlókat, ha nem akarom 2 hét után alvó felsőként használni?

Ennyi :D 22/L vagyok, diák, átlagos az öltözékem, pl. balerina, csőfarmer, blézer.

2015. ápr. 29. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Hogy kinek mik az alapdarabok az teljesen egyéni dolog, amiket leírtál nekem nem alapdarab például, mert sose hordok farmert, fehér blúzt sem. Nem értem miért lenne alap bármi is. A stílusodtól függ hogy neked mi kell. Olyasmit vegyél.
2015. ápr. 29. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

h&m ben sima fehér és fekete felső 1-2.000 forint maximum

farmerok: 3490-5990 ftba kerülne

táskát tudsz venni kínaiban is(h&m-ben általában 6-8-10.000forintba kerülnek)

fehér blúz: new yorker,v kínai

2015. ápr. 29. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Alapdarab az olyasmi amit sok mindennel tudsz kombinálni (akár az aktuálisan divatos darabokkal is), időtálló, semleges színű. Az hogy kinek mire van szüksége, egyénenként változó. Én pl szeretem ha mindenből van legalább egy fekete darabom :).
2015. ápr. 29. 13:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok, akkor végül is majdnem mindenem van :) Csak a minőséggel nem vagyok elégedett. Táskát nem veszek kínaiból, bocs. Ezért is említettem a fekete felsőt, hogy nem 2 hétig akarom hordani.
2015. ápr. 29. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondták,mindenkinek mások az alapdarabok,pl számomra a bakancs,meg a farmerkabát az.De úgy általánosságba véve: egyszínű pólók

kék farmer,fekete farmer,meg egy színes is jól jön,könnyen feldobja a szettedet

egy farmerkabát,bőrdzseki

fekete balerina cipő

valami hosszú nyaklánc,ilyen lógós,ami földobja az egyszerű,egyszínű pólóidat

kb. ennyi jutott most eszembe :)

2015. ápr. 29. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!