Utcára, suliba nem gáz ilyen nadrágot felvenni, nem?
Figyelt kérdés
www2.hm.com/hu_hu/productpage.0140427023.html
Első, második színűre gondoltam
2015. ápr. 27. 21:04
1/9 anonim válasza:
Ki a ..... érdekel? Mindenki azt hord amit akar, ne mások döntsék el.
2/9 anonim válasza:
Nem, nem gáz. De az elsőnek igaza van. Amúgy nekem a 2. és az utolsó szín tetszik a legjobban. :) (bár lány vagyok)
3/9 anonim válasza:
Ez egy melegítőalsó... nem utcai viselet, ennyi erővel akkor pizsamában is mehetsz az utcára, az is épp ilyen gáz lenne.
4/9 anonim válasza:
Hát én mindig furcsán nézek az emberekre, akin ilyet látok a suliban, vagy az utcán. Persze ha épp futni megy az ember, felveszi...de azon látszik, hogy futni megy. :D A melegítőt nem utcára tervezték. Szerintem gáz.
18L
5/9 anonim válasza:
Szerintem is gáz, ilyet max edzeni vagy otthonra. Ha macinaciban látok valakit, mindig az az érzésem, hogy elfelejtett felöltözni.
6/9 A kérdező kommentje:
És ezek?
www.shopping.hu/jack-jones-houston-sweat-rovidnadrag-szurke
www.shopping.hu/jack-jones-houston-sweat-rovidnadrag-sotetszurke
2015. ápr. 28. 01:20
7/9 anonim válasza:
Hát, szerintem ezek sem sokkal jobbak.
8/9 anonim válasza:
ezek tipikusan játszós ruhák
nem utcára valók
9/9 anonim válasza:
Ha általánosba jársz, oké. Egyébként már öltözhetnél normálisabban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!