Milyen cipőt ajánlanátok a nyárra egy 23 éves minimalista öltözködésű srácnak?
az öltözködésemmel igényes lazaságot szeretnék sugározni. minimalista öltözködést próbálom követni (leginkább egyszínű, egyszerű de jó minőségű cuccokat hordok, a színek harmonizálására figyelek, amúgy kerülöm a nagy mintás színes rikító dolgokat, a ruhák szabása fontosabb szempont).
ilyen stílushoz milyen cipőt ajánlanátok a nyárra ami megfelel a leírtaknak ami mellett stílusos és laza is? elég ha márkákat ajánlotok hol néelődjek, persze konkrét cipő is jöhet, sőt az nyilván még jobb.
én is minimalistán öltözködőm de igényesen, mondjuk lány vagyok
én ezt ajánlom neked férfi cipőben:
ez szerintem nagyon szép
szerintem ez belefér a stílusban amit leírsz, nekem van ilyen stílusú Gant női cipőm (salamanderba vettem) és nagyon kényelmes, jól szellőzik, jól kihasználható és nem volt vele gondom.
24/l
#3: köszi, elég jók! a fehéret próbálom kerülni nyárra, sokat fesztiválozok ilyesmi szóval mindenképp valamilyen színűt szeretnék, volt már fehér cipőm nyáron és iszonyatosan meglátszódott rajta a kosz.
#3.2: igen ezek már túl komolyak nekem, pár év múlva lehet jobban bejönnek de egyelőre lazább vonulatot szeretnék ennél, de amúgy szép és igényes cipők, köszi a tippet!
#5: ne haragudj de ez nekem nem jön be, túl páwának érzem, de ez csak ízlés kérdése, a szándékot (hogy kommenteltél) köszi!
#6: a new balance nekem nem adja, a fekete vans pedig klasszikus, arra én is gondoltam már.
#7: majd nemsokára válaszolok a privátra :D
köszi midnenkinek a tippeket, jöhetnek még! ezeknél egy fokkal lazább viseletre gondoltam de ezek is miond jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!