Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt ajánlanátok a...

Milyen cipőt ajánlanátok a nyárra egy 23 éves minimalista öltözködésű srácnak?

Figyelt kérdés

az öltözködésemmel igényes lazaságot szeretnék sugározni. minimalista öltözködést próbálom követni (leginkább egyszínű, egyszerű de jó minőségű cuccokat hordok, a színek harmonizálására figyelek, amúgy kerülöm a nagy mintás színes rikító dolgokat, a ruhák szabása fontosabb szempont).

ilyen stílushoz milyen cipőt ajánlanátok a nyárra ami megfelel a leírtaknak ami mellett stílusos és laza is? elég ha márkákat ajánlotok hol néelődjek, persze konkrét cipő is jöhet, sőt az nyilván még jobb.

2015. ápr. 27. 13:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
papucsot
2015. ápr. 27. 14:22
 2/11 A kérdező kommentje:
nem volt sok hasznod. valaki más?
2015. ápr. 27. 14:53
 3/11 anonim ***** válasza:

én is minimalistán öltözködőm de igényesen, mondjuk lány vagyok

én ezt ajánlom neked férfi cipőben:

[link]

[link]

[link]

ez szerintem nagyon szép

[link]

[link]

[link]

szerintem ez belefér a stílusban amit leírsz, nekem van ilyen stílusú Gant női cipőm (salamanderba vettem) és nagyon kényelmes, jól szellőzik, jól kihasználható és nem volt vele gondom.

24/l

2015. ápr. 27. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:

3 vagyok

picit komolyabbak és nem textil

[link]

[link]

2015. ápr. 27. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 27. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:
sima fekete vans, aminek a talpa is fekete. vagy valami visszafogottabb new balance esetleg?
2015. ápr. 27. 15:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Sima fekete Adidas, Nike Vans Supra Puma cipő
2015. ápr. 27. 16:43
 8/11 A kérdező kommentje:

#3: köszi, elég jók! a fehéret próbálom kerülni nyárra, sokat fesztiválozok ilyesmi szóval mindenképp valamilyen színűt szeretnék, volt már fehér cipőm nyáron és iszonyatosan meglátszódott rajta a kosz.

#3.2: igen ezek már túl komolyak nekem, pár év múlva lehet jobban bejönnek de egyelőre lazább vonulatot szeretnék ennél, de amúgy szép és igényes cipők, köszi a tippet!

#5: ne haragudj de ez nekem nem jön be, túl páwának érzem, de ez csak ízlés kérdése, a szándékot (hogy kommenteltél) köszi!

#6: a new balance nekem nem adja, a fekete vans pedig klasszikus, arra én is gondoltam már.

#7: majd nemsokára válaszolok a privátra :D

köszi midnenkinek a tippeket, jöhetnek még! ezeknél egy fokkal lazább viseletre gondoltam de ezek is miond jók

2015. ápr. 27. 16:55
 9/11 anonim ***** válasza:

3 vagyok

nézz utána sötétkék toms cipőknek

arena plazaba lehet kapni

[link]

nem is tucat

2015. ápr. 27. 17:48
 10/11 A kérdező kommentje:
úú na ezek királyak, köszi!!
2015. ápr. 27. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!