Lacoste szakértő segítsen! Ez eredeti?
Figyelt kérdés
Szóval ma turiztam egy közepes állapotú lacoste gallérost, a gombja gyöngyházbol van, mert a gombja mögött el van szinezodve plusz picit hidegebb, létezik olyan hamisítvány aminek még a gombjai is ugyanazok mint az eredetinek? Vagy ez tuti original?2015. ápr. 27. 09:52
11/14 anonim válasza:
48%-os válaszolónak üzenem, hogy a Lacoste nem olyan drága márka, hogy hamisítványnak hinnék. Én is vásárolok Lacoste-ban, de mellette vannak olcsóbb ruháim is. Akkor ha valaki turkálóban is vesz ezt-azt az már rögtön csóró és nem telik neki másra? Sokan csak azért mennek turkálóba hogy egyedi ruhatárat állítsanak össze maguknak. A legtöbbjüknek több a havi fizujuk mint amennyi pénzt te valaha láttál. Vegyél vissza az előítéleteidből és a bunkóságból.
12/14 A kérdező kommentje:
utolsó: főleg hogy barátnőmnek az elkényesztett ultragazdag kis bnője is eljár turkálóba, mert ott egyedi cuccokat tud venni, plusz tényleg van pár olyan turi ahol igazi minőségekbe is belefuthatsz, sőt az ilyen tehetősebbek azt csinálják hogy felvásárolják a nagy márkás ingeket a turiktól..
de visszatérve, te mit gondolsz a pólóról, eredeti?
2015. ápr. 27. 17:25
13/14 anonim válasza:
Igen, szerintem eredeti. A képek alapján az anyaga is minőséginek tűnik. A Lacoste-ot egyébként sem készülnek igazán jó hamisítványok, inkább olyanok amikről ordít, hogy az.
14/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2015. máj. 1. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!