Eskuvore ez igy jo oltozek?
A baratom munkatarsanak az eskuvojere vagyunk hivatalosak, o se es en sem vagyunk azok a na, huzzunk kisestelyit tipusuak vagyunk:D.. Ezert ugy gondoltam hogy ezt vennem fel:
Menta v almazold sztreccses nadrag egy fekete pantnelkuli toppal v bodyval es fekete rovid fazonu blezerrel, es fekete telitalpu platform magassarkuval. Az ekszerek fekete-ezustok lennenek es magamrol annyit, h egy barna boru,szinte fekete haju lany vagyok ezert is gondolnam h talan ezek a szinek jol allhatnak. Koszonom a valaszt :)
Hát ez még egy polgári esküvőre is kicsit topis és hétköznapi, de ha nem túl flancos a társaság, még belefér. Ha lagzira is hivatalosak vagytok, akkor ennél azért kicsit jobban ki kéne öltözni.
Bár szerintem a fekete felső és fekete blézer elég rossz párosítás így együtt, felül túl sok fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!