Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Eskuvore ez igy jo oltozek?

Eskuvore ez igy jo oltozek?

Figyelt kérdés

A baratom munkatarsanak az eskuvojere vagyunk hivatalosak, o se es en sem vagyunk azok a na, huzzunk kisestelyit tipusuak vagyunk:D.. Ezert ugy gondoltam hogy ezt vennem fel:

Menta v almazold sztreccses nadrag egy fekete pantnelkuli toppal v bodyval es fekete rovid fazonu blezerrel, es fekete telitalpu platform magassarkuval. Az ekszerek fekete-ezustok lennenek es magamrol annyit, h egy barna boru,szinte fekete haju lany vagyok ezert is gondolnam h talan ezek a szinek jol allhatnak. Koszonom a valaszt :)

2015. ápr. 26. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem túl hétköznapi ez a viselet egy esküvőre. Nadrág helyett inkább szoknyát vegyél fel, a hajadat meg begöndörítheted, hogy még elegánsabb külsőt kölcsönözzön neked.
2015. ápr. 26. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz :) Nadrágban is lehet valaki elegáns :)
2015. ápr. 26. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
almazöldhöz nem megy a fekete..
2015. ápr. 26. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Hát ez még egy polgári esküvőre is kicsit topis és hétköznapi, de ha nem túl flancos a társaság, még belefér. Ha lagzira is hivatalosak vagytok, akkor ennél azért kicsit jobban ki kéne öltözni.

Bár szerintem a fekete felső és fekete blézer elég rossz párosítás így együtt, felül túl sok fekete.

2015. ápr. 26. 19:47
 5/5 FloraRosaly válasza:
Szerintem is egy kicsit hétköznapi. A fekete felső+blézer valóban nem a legelőnyösebb együtt
2015. ápr. 26. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!