Mit csináljak h poén is legyen?
Figyelt kérdés
Azon filóztam, mi legyek farsangi partyn, a legegyszerűbbnek tűnt, h emo ri*anc leszek XD. Eddig oké, hajam meglessz, ruha meg kiegészítők is. Mit vegyek fel h vicc is legyen az egészben??2010. febr. 21. 18:46
1/10 anonim válasza:
hacsak te nem vagy emo akkor ez nagyon nem vicces
2/10 anonim válasza:
Hát nemtom..:S Sztem ha vicces akarsz lenni ne emo legyél
3/10 A kérdező kommentje:
pont azért öltözök annak, mert engem úgy ismernek mint életvidám, mindennek a jó oldalát néző lány.
2010. febr. 21. 18:51
4/10 anonim válasza:
szrintem legyél Fióna vagy Terminátor.
5/10 A kérdező kommentje:
és ha nem emo akkor mi legyeek?? Semmi 5letem nincs, amit otthon meg lehetne csinálni, szellem meg nem akarok lenni...
2010. febr. 21. 18:52
6/10 anonim válasza:
legyél egy doboz xDD
és csak a szemednél legyen kivágva:D
7/10 anonim válasza:
kecsöppel kendd be a csuklód sztem..:D de ha meglát egy nagyobbacska emo srác.. FUSS. :D
8/10 anonim válasza:
vagy lehetsz dugóhúzó is.. húzzál magad után egy parafadugót .. :D
9/10 anonim válasza:
én mindig is halkonzerv doboz akartam lenni..
nagyon nem voltam kreativ az oviban..:s legtöbbször valami királylány féle voltam.. :(
10/10 anonim válasza:
"kecsöppel kendd be a csuklód sztem..:D de ha meglát egy nagyobbacska emo srác.. FUSS. :D"
szerintem ilyesmitől nem kell tartanod elöbb elvágja a saját erét, vagy sirvafakad, minthogy eszébe jusson fenyítgetni téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!