Szerintetek csúnya ez a cipő? Egy 16 éves lányon elmenne?
2015. ápr. 23. 16:04
1/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. 16 évesen is hordtam ilyeneket és most is hordok :)
24N
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Mindenképpen virágmintás cipőt kerestem és mikor ezt megláttam akkor rögtön megtetszett, de nem volt a méretemben és akkor nem tudtam megvenni, de már elbizonytalanodtam....:)
2015. ápr. 23. 16:09
3/10 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik de sokakon látok manapság ilyesmit (olyan korúak mint te) így szerintem nyugodtan hordhatod :)
4/10 anonim válasza:
Mindig is borzalmasan rondának találtam a virágmintás cuccokat, és ezt a forma cipőt is, így nekem a kettő együtt sem tetszik. De ha neked igen akkor hordd. Nem másnak kell megfelelni.
5/10 anonim válasza:
Szerintem cuki, de nem mindegy, hogy milyen ruhához veszed fel. Nehogy bohócnak nézz ki a végén! :D
6/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik maga a cipő, a mintája aranyos, de máson semmi bajom nem lenne vele, ha látszik rajta, hogy örömmel hordja. :) Szóval hajrá.
7/10 anonim válasza:
szerintem béna a formája. ódivatú
8/10 anonim válasza:
miért lenne csúnya
nem csúnya
és ezt fiúként mondom
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem tetszik a cipő és nyilván ez a fontos, de azért kíváncsi vagyok mások véleményére is.
2015. ápr. 23. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!