Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyek a legnagyob...

Szerintetek melyek a legnagyobb divatbakik?

Figyelt kérdés
Melyek azok a ruhadarabok, amelyekkel ki lehet kergetni titeket a világból? És mi a helyzet a sminkbakikkal? A körmökkel? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok. :)

2015. ápr. 23. 11:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
35%
Ugye. Találkoztam az oldalon olyan mély sötét lánnyal, aki váltig állította, hogy erre a fiatal fiúk felnéznek és tisztelik.
2015. ápr. 23. 20:23
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
egy dugcsi erejéig biztos:D
2015. ápr. 24. 08:22
 23/28 anonim ***** válasza:
90%
Ezt még talán nem írta senki...szerintem nagyon gáz nőkön a nyitott orrú cipő nejlonharisnyával. Ez tulajdonképpen a szandál+zokni női verziója.
2015. ápr. 24. 08:36
 24/28 A kérdező kommentje:

Bizonyára van itt valaki, aki a felsorolt bakikat rendszeresen elköveti és lepontozgatja a válaszolókat. Úgy szeretném, ha az, aki nem ért egyet ezekkel és a piros kézre nyom, leírná ide, hogy mégis mit gondol, mi a jó és ízléses ezekben. :D

Amúgy ami engem még zavar, az a szonya tornacipővel és a színes harisnyák. Nekem a terepmintás cuccok sem tetszenek annyira ééééés amitől a hideg ráz, az a Monroe, aka r!banc-piercing.

2015. ápr. 27. 10:42
 25/28 anonim ***** válasza:
72%
Ruhadarabként talán a farmerszoknyát tudom kiemelni, de szemet szúr: az össze nem illő cuccok (piros-lila, szép szabású blézer-futócipő aka Airmax), unalmas cuccok (pl. az egész nő így nyomja: fekete bőrkabát, valami edzőcipő, sötét nadrág, felső), csillogós cuccok (cigók), feszes, túl elegáns cuccok hétköznapra (nem a blézer-magassarkú, hanem az elegánsan piros miniruha tűsarkúval), a hivalkodó márkajelzések. Vagy hogy valaki annyira egyedi és ezért ki akar tűnni (majomkodás?), hogy az már nevetséges (ezzel lehet inkább kikergetni a világból)! Sminkek terén szintén a nem passzoló dolgok, pl. tetovált szemöldök, egy szép és igényes tetovált szemöldököt nem láttam soha. Vagy a rajzolt szemöldök. A színes szemhéjfestékek, túlpirosítózott fej, eltérő alapozó. Körmök: saját kézzel felragasztott, vagy hegyes műkörmök, azaz az olyan köröm, amin tényleg látszik, hogy mű (szerencsére kiment már a divatból). Ennyi jutott eszembe.
2015. ápr. 27. 12:06
 26/28 anonim ***** válasza:
70%

Ez így mind egy emberen:

Hófehér fedora kalap

kajli bőrzakó

farmernadrág

edzőcipő

valami reklám promociós wayfarer szemüveg

meg hatalmas bumszli búcsús piacos pecsétgyűrűk

2015. ápr. 30. 14:39
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
Nekem az egyik legnagyobb divatbaki az, amikor igényesen a legutolsó trendeket követve kinéz és viselkedik. Ugyanakkor süt az illetőről hogy nulla önismerettel rendelkezik, viszont be van zarkozva és sosem akar kitörni a saját maga által állított csapdából. Engem ez a diszharmonia zavar. Anti-esztétikus
2015. máj. 11. 16:02
 28/28 anonim ***** válasza:
55%
2015. máj. 11. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!