Milyen tavaszi cipőt vegyek?
Lassan vége a télnek, szóvala csizmás korszak lejár, és szeretnék venni magamnak egy oylan cipőt, ami a legtöbb ruhadarabhoz illik, szóval a sima farmer-póló összeálításokhoz.Nem vagyok egy nagy sportcipős, de vannak amik tetszenek, a tornacipőket imádom, de oylan kéne, amit most a következő hetekben is fel tudok venni, mert pl.a tornacipőt még nagyon korainak érzem.
Ár:max 5000ft
15L
én olyankor converst hordok bár az nem 5000 FT..
vegyél sportcipőt, vagy ilyen balerina cipőt..
Nálunk még van aki télen is tornacipőbe jár.. szóval..
nekem covrsem van
de most egy fehér bőr magasszárú le coq cipőt nézem ki
igaz 17.000 ft nem olcsoo
sztem gyűjts converse mert megéri legalábbis nekem ez a tapasztalatom sokiág bírja :)
A Deichmannban láttam, hogy vannak leárazva kb. 3000-4000 Ft-ra félcipők. Voltak köztük olyanok, amelyeket el tudnék képzelni farmerhoz is meg mindenhez, olyan mindennapi szaladgálósnak, mert nincs magas sarkuk. De mondjuk stílusfüggő.
Ez egy pár, ami akciós, vagy egész jó árban van, persze van másféle is, én csak bemásoltam neked egy párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!