A fehér, meg a színes pamutharisnya is divat lett a kerékpárosoknak?
Én nem láttam ilyent, csak ezeket a nylonos streccs nadrágosokat, olyant fiút láttam már aki ilyen kosaras szerelésben volt, mint Amerikában járnak repper stílus, nem tudom a nevét, de fekete harisnya féle is része volt a szerelésének.
Miért kell ehhez bátorság? Biciklizőknél nem ritka a harisnya. Utcán nem divat, de én szeretném ha az lenne.
Nem tök mindegy, hogy mibe van? Igen, semmi közöd hozzá, hogy ki mit vesz fel.
Semmi közöm ahhoz, hogy kinek mi a véleménye rólam. Az az ő problémája.
Én ezt a srácot már több alkalommal láttam, és nem csak fehér pamutharisnyanadrágban. Ugyanúgy hord szürkét, kéket drappot, és piros színűt is felvesz. Legtöbbször a Pesti,és a Budai rakparton lehet vele találkozni,de Szentendre felé is előszeretettel teker.
Mint ahogy említettem, több alkalommal is összefutottam vele, egyszer a Haller utcai hajóállomásnál álltam meg pihenni, és később ő is ott állt meg. Nagyjából stimmelt a ruházata ahogy,a kérdező leirta. Én vettem a bátorságot, és megkérdeztem tőle, hogy miért hord a bicajozáshoz ilyen régimódi fehér harisnyát.??!Hát nem harapta le a fejemet, elmondta, hogy neki ez tetszik, ez jön be,ezt szereti. És hozzátette, nemcsak fehéret hord,hanem az előbb leírtakat, csak amilyen színű harisnyát felvesz, olyan felső ruházattal egészíti ki. És nagyon nem érdekli mások véleménye. Ráadásul nős ember.Egy kicsit még dumálgattunk, aztán ment az útjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!