Teljesen beleestem ebbe a Converse cipőbe, pedig nem az én stílusom. Melyiket válasszam?
2010. febr. 21. 01:12
1/8 anonim válasza:
Ha tehetném mindkettőt választanám. :)
De itt választani kell,akkor szóvaaal....a feketét mondanám. Mivel azt mégis jobban fel lehet venni színes ruhákhoz,és jobban illik mindenhez,nehezebben koszolódik.
Majd itt lesz az esős tavaszi,saras idő,akkor meglátod hogy a fekete lesz a legjobb megoldás.
A rózsaszínhez meg ha színes nadrágot veszel fel, meg egy másmilyen felsőt,máris papagájnak néznek,mert olyan tarka vagy. :D
És én szeretem ha egy cipő sötét.
Szóval,feketére voksolok.
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval :]
8/8 anonim válasza:
ha neked tetszik egy cipő, akkor nincso lyan hogy nem a "te stílusod." ha neked tetszik valami ruhadarab, akkor az a te stílusod, nem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!