Egy Shuffle nadrágnak kb. milyen szélesnek kell lennie az aljának és a felső részének?
Nem késő. :)
És milyen anyagból vannak ezek?
Meg hol lehet egyáltalán kapni ezeket a színes fényvisszaverőket belföldön?
bocs, csak most láttam, hogy még írtál. Egyébként ne erőltesd a fényvisszaverősdit, én is most szedem le az enyémről :D És le is fogom szűkíteni olyan 85 cm körülire, mert már nem is látszik benne a lábam. Az enyém "homemade", 2 farmerből raktam össze, és én meg vagyok elégedve vele. Bár a súlya kicsit nagyon sok. :D
Nadrágokat lehet készen kapni sok helyen, a leközelebbi az a trAuss (trauss.eu), ez Szlovéniában van, és elég olcsón árulnak. Nekem most jött meg tőlük egy felső meg egy póló (amit ingyen kaptam, mert elég sok ideig nem tudták elküldeni :D), és teljesen meg vagyok elégedve vele, sztem megéri az árát. Egyébként látogass el ide [link] , itt nagyon sok minden le van írva, csak mostanában nem túl nagy az aktivitás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!