Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mennyire szép, ha...

Szerintetek mennyire szép, ha egy nem nádszálvékony csaj passzos farmert húz fel?

Figyelt kérdés

kb. 175 cm magas vagyok és nincs is gond az alakommal, csak a szélesebb csípőmmel. De úgy látom, nálam sokkal alacsonyabbak és teltebbek is bátran felvesznek ilyet, talán nem néznek tükörbe.

Párszor próbáltam már ilyen nacit, de szerintem nem áll jól. De lassan már nem is lehet másmilyen szabású nadrágot találni. Na nem trapéznacira gondolok, mert az még rosszabb, mint a cicanaci :)

2015. ápr. 16. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, mikor jutunk el odáig, mi, civilizált emberek, hogy mindenki azt vesz fel ami neki tetszik , és amiben jól érzi magát.
2015. ápr. 16. 16:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Láttam már szép vékony lányt:)

Egy bizonyos formásság legyen, ne legyen csontos és bőr és bármit felvehet.

2015. ápr. 16. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal jobb a passzos farmer, mint a cicanaci, mert vastagabb az anyaga. Nincs annál csúnyább, mint mikor a narancsbőrös, puha test szétfolyik a cicanadrágban, és átlátszik a fodros bőr.

Egy kemény farmernél nincsenek ilyen gondok.

2015. ápr. 16. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj, csak olyan cipőt és felsőt kell választani amivel egyensúlyban van az egész megjelenés. Pl nem derékig, hanem csípőig érő felső, stb. Nyilván életkornak és egyéb adottságoknak megfelelően.
2015. ápr. 16. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem gáz. nekem a passzos répa farmerek tetszenek. pár éve 50 kilósan és most 70 kilósan is azt hordom, laza pólókkal. nekem is széles a csípőm, de ez van. más gatyák nem tetszenek magamon, szóval le van szarva, előnyös-e vagy nem :D ezt szeretem.
2015. ápr. 16. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:

magassarkú cipővel jól néz ki

[link]

kelly sem csontkollekció és jól néz ki

a pasiknak tetszik is

2015. ápr. 16. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sok nagyobb darab lánynak is kifejezetten jól áll a csőnadrág - az a lényeg, hogy ne legyen szétkoptatva és ne legyen nagyon gagyi anyagból.

Ami még jó, az az egyenes szabású farmer.

2015. ápr. 16. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
"nálam sokkal alacsonyabbak és teltebbek is bátran felvesznek ilyet, talán nem néznek tükörbe" Ezt nem értem, nálad jóval alacsonyabb vagyok, tehát nem hordhatok passzos farmert? :D Nekem inkább homokóra alkatom van, jobban állnak a feszesebb cuccok. Te is felveheted, miért ne...
2015. ápr. 17. 09:35
 9/9 A kérdező kommentje:
igazából a csípőm miatt érzem úgy, hogy semmilyen naci nem áll jól :( az egyenes szabású még a legjobb, de akkor már passzos is lehetne, mert ugyanúgy kiemeli a combot :(
2015. ápr. 17. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!