Ebay, és lightinthebox rendelés hány nap múlva érkezik meg, és hova?
Figyelt kérdés
Otthon kell várni a futárt, vagy postán keresztül kapom meg? Esetleg ha futár hozza és nem vagyok otthon...akkor mi lesz? Hagynak értesítőt? Keresnek máskor? Mik a tapasztalatok.2015. ápr. 15. 13:56
1/2 anonim válasza:
Attól függ, honnan jön a cucc, amit rendeltél.
Ha Kínából rendelsz valamit, akkor az 3-4 hét, mire ideér. Ha Európa valamelyik részéről, akkor az egy hét alatt megérkezik.
Általában a postás hozza, eddig nekem 1 pulcsi jött futárral, az Olaszországból lett rendelve. A postás beteszi a postaládába, ha belefér, ha nem fér bele, akkor hagy egy értesítőt, amin rajta van, hogy melyik postán, mikor veheted át a csomagot.
Ha futár hozza, akkor azok küldenek SMS-t meg e-mailt reggel, hogy kb. mikor várható a csomag. Amikor megérkezik a futár, felhív, hogy csomagot hozott, otthon vagy-e (vagy van-e otthon valaki, aki át tudja venni). Ha nem vagy otthon, akkor megkérdezi, mikor leszel és akkor hozza ki.
2/2 anonim válasza:
Szia,nekem pont friss tapasztalatom van,mert rendeltem eBay-röl,összesen 5 féle eladótól,mind az 5 termék megérkezett 11-18 nap alatt.Nekem a postaládába dobta a postás.Nyilván ha nagy csomag,nem vagy otthon nem fér a ládába,akkor hagy értesítőt,amire rá van írva a posta címe,ahol átveheted,illetve sokszor meg is ismétli a kézbesítést,de az is rajta van az értesítőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!