Szerintetek nem drágultak meg a turkálók? Néhol nagyon elszaladnak az árakkal, pedig használt ruhákról van szó.
Figyelt kérdés
Persze még így is olcsóbb mint a legtöbb boltban, de már szinte az összes darabáras, szerintem azok picit drágák.2015. ápr. 13. 22:15
1/7 anonim válasza:
pont ezt beszéltük ma lakótársammal
Szegeden van ahol 3000/kg
a darabárasról nem is beszélve
2/7 anonim válasza:
Ahol adják még kiló áron az olcsó! :D De amúgy igen, vannak elég drágák, de nekem ha tetszik valami és még így is megéri megveszem...
3/7 Kései Sirató válasza:
De igen, már mindenhol 3000,- és 3500,- /kg. A jobb minőségűek pedig darabárasok, néha egész húzós árakon.
4/7 anonim válasza:
Na, én egyszer tavaly elmentem turkiba. Mert hogy jajj az milyen jó.
Na... komolyan, anyám 70-es évek beli ruhái a padláson jobbak. :D Mindegyik ruha olyan otthonka-anyagú. :/
Ami meg nem és tök jól néz ki, az 4000 Ft!!!!!
Na köszi. Ennyiért simán kapok máshol, sőt ha akció van, akkor sokkal olcsóbban is.
5/7 anonim válasza:
Én kilósba nem járok, a darabáras amit szeretek, ott egy felső 1200, egy egyberuha 1800 körül van, mind márkás, de simán megveszem, mert nem szeretem a plázás butikokat, ott csak nadrágot meg cipőt szoktam venni.
6/7 anonim válasza:
Szerintem eldrágultak.Kilósba nem nagyon szeretek járni,manapság lyukas,szakadt ruhákat lehet ott találni.A darabárasban kb,olyan cuccok vannak mint a plázában,mégis a turis drágább!Azért mégiscsak használt dolgokról van szó,ne fizessünk már 2500 ftot egy pólóért,mikor leárazáson 1500ért utánam dobják a plázában..főleg H&M.Ott teljes áron ennyibe kerülnek.
7/7 anonim válasza:
De. A télikabátok, noname angol márkák 10 ezer forint... durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!