Az összes nagy divattervező meleg?
Figyelt kérdés
ismertek kivételt? én ezekről tudom hogy melegek: givenchy, armani, dolce, gabanna, calvin klein (ő félig magyar) ralph lauren (?) giani versace, tom ford, marc jacobs.. kb az összes nagyobb márka létrehozója az, mondjuk van benne logika is hogy miért2015. ápr. 13. 21:21
1/6 anonim válasza:
Igen, az összes. Kivéve a nőieket, persze.
2/6 anonim válasza:
Igen, átlaghőmérsékletük 36,6°C.
3/6 A kérdező kommentje:
egyszerűen hihetetlen hogy lehet valaki ennyire buta..miért kell mindig erőltetni ezt az ócska viccet? ja, vagy értelmi fogyatékos vagy?
2015. ápr. 13. 22:00
4/6 anonim válasza:
Csodálkozol ezek majd mind zsidó.
5/6 anonim válasza:
Én nem tudom a Zaránál ki/kik tervezik a férfi ruhákat ,de a mostani kollekciót elnézve tuti saját kapura játszanak :D
6/6 anonim válasza:
karl lagerfeld-ről nem lehet tudni, bár a pletykák szerint ő aszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!