Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lassan jön a nyár, de még...

Lassan jön a nyár, de még mindig nincs fürdőruhám, mi az idei divat? Linkelnétek pár képet?

Figyelt kérdés
lehetőleg olyat ami áll valahogy a deszkákon is :) köszi
2015. ápr. 13. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Idén nagy divatosak a top-szerű bikini felsők, kis mellűeknek kifejezetten előnyös:

[link]

[link]

Csakúgy mint ezek:

[link]

[link]

[link]

2015. ápr. 15. 14:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Haaat....:/ lehet inkabb hanyagolni kene ezt a strand dolgot
2015. ápr. 22. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak mert nem tetszenek? Persze olyan bikinit vegyél fel ami neked tetszik és jól érzed magad benne, én csak linkeltem párat, hogy mi lesz divatos az idén ahogy látom az eddigi kínálatot. Ezért ne hagyd ki a strandot.
2015. ápr. 23. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát. Igazából ez is divatos most. Nekem mondjuk egyáltalán nem tetszik. Sőt.. De azért linkelem. Sok lányon látni.

[link]

2015. máj. 4. 19:09
 5/9 A kérdező kommentje:
nekem tetszik, de rajtam nem áll jól sajnos :))... végig próbáltam 3 kínait és a tescot, de sajnos egyik sem volt jó méretileg :(
2015. máj. 6. 21:41
 6/9 A kérdező kommentje:
első: top jellegűt nem szeretnék, elég hülyén barnulnék le szerintem :D a libegősek meg.. nos, libegnek a vízben utána meg gondolom tapadnak..
2015. máj. 6. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Na és ez?:D

[link]

2015. máj. 7. 21:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnosnem talaltam sehol :( illetve ahol volt meretben.megfelelk (tehat beletomtek egy A-s mellnyi szivacsot :'D) az eleg benan mutatott, gondolom nem kell reszletezni miert :)) es kiall a bordam (marmint szo szerint kifele all)... szoval maradok itthon. Az onbizalmamat megint tonkretettek... gyulolom ezt az egeszet T.T
2015. jún. 2. 17:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Bocsi az irasert :s telefonrol vagyok es fel is idegesitett.. m1 ertitek :c
2015. jún. 2. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!