Mondanátok nekem hasonló stílusú/árú boltokat mint a Bershka, P&B, Zara?
Figyelt kérdés
Mindenki onnan öltözködik, és én nem szeretem azt ha ugyan olyan tucat ruha van rajtam mint a többieken. Olyasmi üzletekre gondolok mint a Reserved vagy Terranova.2015. ápr. 13. 18:59
2/7 anonim válasza:
Én sem értem... Ha zavar a "tucat" kinézet, akkor miért érdekelnek a "tucatboltokhoz" hasonló boltok? Azokban is ugyanazt árulják, azok is ugyanolyan "tucatok".
3/7 anonim válasza:
Mojito a Mom Parkban (noi csak), Van Graaf és Peek and Clopenburg vagy hogy hívjak az Arenaban, Tatwm..
4/7 anonim válasza:
Stradivarius, Orsay, Pimkie, Vögele, Camaieu, Promod, Marks & Spencer, F&F (Tesco).
5/7 anonim válasza:
Devergo,Promod,Mango,M&S.:)
Olcsobb kell? H&M,Tally,Bershka,Zara.
7/7 anonim válasza:
Ugy érti h olyan stilusuakat de nem azokat a boltokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!