Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Farmert farmerral?

Farmert farmerral?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Nemrég felvettem egy farmernadrághoz egy fehér trikót és rá lazán egy szintén farmer inget. (valami ilyesmi volt, mint a középső képen: [link] ) Néhány osztálytársam pedig beszólt, hogy hogy vehettem fel farmert farmerral. Tényleg annyira gáz? Miért? Szerintem nem rossz. Ti mit gondoltok?
2015. ápr. 11. 21:11
 1/4 anonim válasza:
Én nem rég olvastam, hogy divatba jött a farmer farmerral outfit is. Sőt elvikeg még a különböző árnyalatú farmeranyagok párosítása is divatos. Szerintem jól nez ki. Én eddig is viseltem együtt őket.
2015. ápr. 11. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
simán lehet ezt így hordani. én is szoktam, és divatfotókon is lehet látni. az osztálytársaid hülyék. : D
2015. ápr. 11. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A farmer örök divat, csak a színük, mintájuk ami esetleg változhat. De igazából szerintem is jól néz ki a felsővel is a farmer. Nekem van egy vékony farmer dzsekim meg sztreccses is, meg egy vastagabb és mindig farmernadrágokkal vagy jobb időben farmer sztreccs szoknyáimmal szoktam hordani, egy világosabb felsővel. Persze a farmer dzsekit felveszem ha hűvösebb van és szoknyával meg egy picit sötétebb harisnyával nagyon is jól néz ki, főleg hogy nekem sötétebb farmerjaim vannak.

Van egy farmer egybe részes ruhám is, amit nyáron szoktam hordani, szerintem az a legjobb :D

2015. ápr. 11. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a farmer farmerral, de azért nem szóltam volna be :D
2015. ápr. 12. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!