Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg gáz ha valaki ugyanabb...

Tényleg gáz ha valaki ugyanabból a ruhából többet vesz (más színekben pl. )?

Figyelt kérdés

Olvastam egy kérdést itt, ahol ez volt hogy úristen 2 van ugyanabból és lelkifurdalása van a lánynak emiatt.

És jött olyan válasz hogy igen túlzás 2 egyforma és vigye vissza stb.

Komolyan ez akkora tragédia? Ha tetszik és bevállt egy fazon miért ne lehetne többet venni belőle?

Nekem most ez a kedvencem és van 3 színben...lazac, fekete és szürke. Tudom hogy válság meg szegénység de azért lehet öltözni nem? És lehet 6-nál több ruhája egy lánynak, nem?

Vagy itt mindenkinek 3 váltás ruhája van.... vagy vizet prédikálnak?

h [link]

[link]

[link]

2015. ápr. 11. 07:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%

Mindenki azt vesz amit akar, senki másnak semmi köze hozzá. Persze ettől még véleménye mindenkinek lehet.

Mondjuk azt még én sem értem hogy miért vesz fel bárki is ilyen ócska hálóruha féle cuccokat mint amit belinkeltél... ritka ócska, kínai vacaknak tűnnek ami olyan mint egy zsák, szóval minden alakra előnytelen.

2015. ápr. 11. 08:10
 2/11 anonim ***** válasza:

azt veszel amit akarsz, nem gáz

én azért nem vennék többet csak más színben, mert ha nagyon hasonlít, akkor látszik hogy ugyan olyan és úgy nem olyan változatos

2015. ápr. 11. 08:28
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem néztem meg a linket, de nem gáz. Nekem mindig is volt pl pólóm /felsőm, egy fazonbol, anyagbol több szín. Megbotrankoztato leszek, van egy lila pólóm, amibol 2 van! Régen az egyik otthoni volt, másik utcai, most már kinyult és mindkettő otthoni. Nekem nagyon nem mindegy, milyen anyagból van egy ruha, a kínai műanyag pólókat képtelen vagyok elviselni magamon, pl.
2015. ápr. 11. 08:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Eleve van amikor úgy árulnak alapdarabokat hogy egyformák de különböző színűek együtt (póló leginkább, meg fehérnemű). Nem is értem miért lenne ez gáz.
2015. ápr. 11. 09:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez a 3 póló pont olyan hogy fel sem tűnne hogy egyforma. Fura szabású, de ha ilyeneket szeretsz, akkor hordd- így lennék vele, ha ismernélek.
2015. ápr. 11. 10:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is általában több színben is megveszek 1-1 felsőt, ami megtetszik. Munkámból adódóan mindennap új emberekkel találkozok, nincs a családomon kívül olyan, aki nap mint nap látna. Ha volnának munkatársaim, vagy pl iskolába járnék, akkor lehet, hogy nem vennék fel ugyanolyat különböző színekben az általad linkelt közül, de egy sima, mina nélküli pólóból simán.
2015. ápr. 11. 12:03
 7/11 anonim ***** válasza:

nem kell adni az ide írt véleményekre

sokszor hihetetlen nagy ostobaságokat írnak, minden rossz ami kicsit is más mint ahogy ők csinálják, ha drága, ha túl olcsó

itt a gyk-n a középszerüség és a szürkeség a menő - legalábbis sokak így gondolják, főleg ha másokat kell oltogatni

nekem nem csak ruhából van több ugyanolyan csak más színben hanem cipőből is

pl. pólóból minap is vettem 5 féle szint

az etnies number mid-emből is van 3 féle, piros, fekete, lila

zokniból pumát hordok, abból is van mindenféle szinben, alsóból is 5-ös csomagot vettem az is csak szinben különbözik

2015. ápr. 11. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. Nekem is vannak ugyanolyan felsőim csak más színben. Ha jól áll és másik színben is tetszik, akkor meg szoktam venni. Nem egymás után hordom őket, így igazából nem annyira feltűnő. Másokon meg nem nagyon szoktam ezt észrevenni. Egyébként sok ruha szerintem színenként "változik", legalábbis én úgy vettem észre, hogy más színben teljesen más hatásuk van illetve lehet variálni, hogy mit veszel fel hozzá.
2015. ápr. 11. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Légyszi ezért ne pontozzatok le, de nekem nem tetszik az a ruhadarab, amit belinkeltél :D

Túl sok rajta a felirat, több féle színű és betűtípusú írás van rajta, szerintem lányokon (meg mindenkin :3) jobban állnak a letisztult, minimalista ruhák :D

2015. ápr. 11. 16:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Természetesen nem baj ha nem tetszik a ruha amit linkeltem, nem is ez volt a kérdés. :) Én szeretem ezt a fazont főleg mer voltam (12 napos a kisebbik lányom) és ezt terhesen is tudtam hordani illetve most is.

A 3 ruhát azért linkeltem, mert hiába ugyanaz a fazon, a színek miatt annyira másképp néznek ki, mégis mindig csak mennek az oltások hogy ez "luxus" meg válság van.

2015. ápr. 11. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!