Tényleg gáz ha valaki ugyanabból a ruhából többet vesz (más színekben pl. )?
Olvastam egy kérdést itt, ahol ez volt hogy úristen 2 van ugyanabból és lelkifurdalása van a lánynak emiatt.
És jött olyan válasz hogy igen túlzás 2 egyforma és vigye vissza stb.
Komolyan ez akkora tragédia? Ha tetszik és bevállt egy fazon miért ne lehetne többet venni belőle?
Nekem most ez a kedvencem és van 3 színben...lazac, fekete és szürke. Tudom hogy válság meg szegénység de azért lehet öltözni nem? És lehet 6-nál több ruhája egy lánynak, nem?
Vagy itt mindenkinek 3 váltás ruhája van.... vagy vizet prédikálnak?
h [link]
Mindenki azt vesz amit akar, senki másnak semmi köze hozzá. Persze ettől még véleménye mindenkinek lehet.
Mondjuk azt még én sem értem hogy miért vesz fel bárki is ilyen ócska hálóruha féle cuccokat mint amit belinkeltél... ritka ócska, kínai vacaknak tűnnek ami olyan mint egy zsák, szóval minden alakra előnytelen.
azt veszel amit akarsz, nem gáz
én azért nem vennék többet csak más színben, mert ha nagyon hasonlít, akkor látszik hogy ugyan olyan és úgy nem olyan változatos
nem kell adni az ide írt véleményekre
sokszor hihetetlen nagy ostobaságokat írnak, minden rossz ami kicsit is más mint ahogy ők csinálják, ha drága, ha túl olcsó
itt a gyk-n a középszerüség és a szürkeség a menő - legalábbis sokak így gondolják, főleg ha másokat kell oltogatni
nekem nem csak ruhából van több ugyanolyan csak más színben hanem cipőből is
pl. pólóból minap is vettem 5 féle szint
az etnies number mid-emből is van 3 féle, piros, fekete, lila
zokniból pumát hordok, abból is van mindenféle szinben, alsóból is 5-ös csomagot vettem az is csak szinben különbözik
Légyszi ezért ne pontozzatok le, de nekem nem tetszik az a ruhadarab, amit belinkeltél :D
Túl sok rajta a felirat, több féle színű és betűtípusú írás van rajta, szerintem lányokon (meg mindenkin :3) jobban állnak a letisztult, minimalista ruhák :D
Természetesen nem baj ha nem tetszik a ruha amit linkeltem, nem is ez volt a kérdés. :) Én szeretem ezt a fazont főleg mer voltam (12 napos a kisebbik lányom) és ezt terhesen is tudtam hordani illetve most is.
A 3 ruhát azért linkeltem, mert hiába ugyanaz a fazon, a színek miatt annyira másképp néznek ki, mégis mindig csak mennek az oltások hogy ez "luxus" meg válság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!