Milyen stílusa van ennek a srácnak?
Figyelt kérdés
Van az iskolámban egy fiú, akinek szerintem nagyon jó stílusa van, de nem tudom pontosan eldönteni, hogy mi a stílusának a neve. Oldalra fésüli a haját, mindig csak inget hord (ha hűvösebb van, akkor kardigánt is vesz fel hozzá), csőnadrág és olyan deszkás cipő (általában Nike). Mi ennek az öltözködési stílusnak a neve?2015. ápr. 9. 22:52
12/18 A kérdező kommentje:
Takarodj már #11-es :D
Írd le még négyszer ugyanazt, úgyse leszel vicces, ráadásul mindenki tojik rád :P
Igen, olyan stílusú, mint a képen. A srácnak kb. olyan az öltözködése, mintha a képen látható két csávót összeraknánk :D
2015. ápr. 10. 19:15
13/18 A kérdező kommentje:
A képen a fiúknak mi a stílus neve?
2015. ápr. 10. 21:29
14/18 anonim válasza:
Milyen négyszer most írtam először :D csak azért mert ugyanaz a % mint másnak még nem ugyanaz az ember
istenem ennyi ésszel szabadlábon
15/18 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztelek :D
2015. ápr. 10. 21:43
16/18 anonim válasza:
én linkeltem a képet, akkor ráhibáztam. : ) nem tudom, mi a neve, vagy hogy van-e egyáltalán, ilyen hipszter-deszkás stílus, szerintem elég királyul néz ki, meg menő, pont az ilyen öltözködésű fiúk tetszenek. : D ez a srác amúgy két modell, miles garber (kardigános) és matt hitt.
17/18 anonim válasza:
tehát nem naygaszatrot hord
hm
nem tudsz róla adni egy fotót, persze a fejét vágd le, takard ki!
18/18 anonim válasza:
ja látom van kép, hát nekem nem jön be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!