Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Biztonságos az internet...

Biztonságos az internet előfizetés?

Figyelt kérdés
Nos, arról lenne szó, hogy Converse cipőt szeretnék rendelni, de csak interneten keresztül lehet fizetni, és félek, hogyha előre fizetek akkor a cipőt nem küldik el. Van valami tapasztalatotok? Pozitív vagy negatív? Esetleg tudtok ajánlani valami oldalt, ami megbízható és jó áron kaphatók Converse cipők? Kösz előre is!

2015. ápr. 9. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan szeretnél rendelni?ez attól függ.
2015. ápr. 9. 19:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Conversesale.me.uk ismeri valaki? :/
2015. ápr. 9. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem ez egy teljesen normális,biztonságos oldalnak tűnik. szállítanak mo-ra?
2015. ápr. 9. 20:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, és a szállítás is ingyenes, csak félek, hogy átvernek és semmilyen cipőt nem küldenek. Mivel itt olcsók is és kinéztem is egyet. És nem tudom, hogy most mit tegyek.
2015. ápr. 9. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem fognak átverni.
2015. ápr. 9. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:

én már rendeltem pár dolgot

cipőt angliából, farmet usa-ból

eddig szerencsére nem vertek át

2015. ápr. 10. 00:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ócska kínai hamisítványt akarsz venni akkor azt kapsz onnan. Ha eredeti kell akkor rendelj hivatalos webshopból, vagy boltban vedd.
2015. ápr. 10. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!