Miért nem igazítják meg a lányok a bugyijukat akkor sem ha bevág nekik?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 16:59
1/5 anonim válasza:
Nyilván majd mindenki előtt a seggükbe fognak turkálni.
2/5 anonim válasza:
Rofl, ez a nap kérdése! :'DDD
Lehet, hogy mert épp nincs a közelben mosdó, ahova elvonulhatna megigazítani?
De egyébként nem értem, hogy vághat be... Ha jó a méret és megfelelő a fazon, akkor nem vág be. :'D
3/5 anonim válasza:
Ha éppen nem a legeslegpasszentosabb van rajtam, és valami olyan mozgást végzek, ami miatt elcsúszhat, akkor bevág, kedves előző. Ez egyáltalán nem ritka eset. Volt olyan helyzet, amikor annyira zavart, hogy a pálya közepén mindenki előtt, 1 méter, 60 centi magasban, a ló tetején igazítottam meg...
4/5 anonim válasza:
Sajnos a legnagyobb körültekintés mellett is előfordulhat, hogy bevág. Ez nagyon kellemetlen, én ilyenkor nem törődök a környezettel, bárhol is vagyok, inkább megigazítom, minthogy kínlódjak vele. Nyilván nem valami kihívó látványos dologra kell gondolni,kis ügyeskedéssel ez gyorsan megoldható.
5/5 anonim válasza:
Én mindig megigazítom ha nagyon bevág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!