Mostanában tényleg divat lett a Nike Airmax cipő zokni harisnya és minden nélkül mezítláb hordva?
Figyelt kérdés
manapság egyre több embert látok Nike Airmax cipőt mezítláb hordva. ez most divatos? higénikus ? és tényleg hordjam én is nyugodtan mezítláb a Nike Airmax cipőmet harisnya zokni és minden nélkül mezítláb ?2015. ápr. 7. 10:22
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató,pozitív válaszokat.ki fogom próbálni.
2015. ápr. 7. 14:05
12/16 anonim válasza:
Kérdező, te hülye vagy. Másrészt tavaly is megkérdezted már:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
13/16 anonim válasza:
gondolj már bele.. melegben a lábad úgyanúgy izzad, mint pl a hónaljad. ha a zoknit 'izzadja össze', akkor azt este kiveszed, kimosod, ennyi. ha a cipőt, azt meg gondolom nem fogod minden nap kimosni.. elég undi zokni nélkül.
de amúgy ja, van egy olyan érzésem, hogy a mezítláb-fétises troll tért vissza közénk ..
14/16 anonim válasza:
De minek húzol cipőt egyáltalán? Mászkálj mezítláb. Az sokkal menőbb, és a bátorságod is bizonyítod. Nézd meg az ausztrál srácokat, még suliba is úgy mennek, pedig tele vannak mérges skorpióval, kigyóval.
15/16 rainbowcloud válasza:
Nagyon egészségtelen zokni nélkül sportcipőt hordani, még a neylon harisnya sem ajánlott. Szerintem vegyél fel pamut titokzoknit. Viszont ha nagyon meleged van, akkor vegyél fel szandált, mert iszonyúan izzadni fog a lábad a Nike Airmax cipődben ( sőt mezítláb hordva mégjobban izzadni fog ). Igazából szerintem próbáld ki egyszer és majd akkor tapasztalod.
16/16 anonim válasza:
A csajok hordják harisnya zoknival, testszínűvel, már megfigyeltem ilyen sportcipőket, úgy látszik, mintha mezítláb lennének de nem. De kényelmesebb is úgy és nem izzad úgy, mint vastag zoknival a láb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!