Honnan érdemes Converse cipőt rendelni?
Figyelt kérdés
Tavaly rendeltem egy facebookos oldalon olcsón Converse cipőt. Még mindig jó állapotban van és alig van eltérés az eredeti Conversem és e között, nem látszik, hogy másolat, ezért most sem szeretnék 20.000 Ft-ért vásárolni. Tudtok ajánlani/linkelni olyan oldalakat, amik megbízhatók, ti is rendeltetek jó minőségű Converse cipőket? Tudtok olyan oldalakat, ahol nagy a választék? (nem csak piros, fekete, fehér, kék, rózsaszín, hanem többszínű, esetleg mintás cipőket is rendelhetek)2015. ápr. 6. 21:13
2/7 A kérdező kommentje:
Itt is néztem már, de nem olcsóbb mintha boltban venném...
2015. ápr. 6. 21:39
3/7 anonim válasza:
ebayen és vaterán is tök jókat lehet találni szerintem :)
4/7 anonim válasza:
Eredeti, nekem is innen van.
5/7 anonim válasza:
Szia!:) converse.com-ról nem lehet, mert amerikai oldal, és tengeren túlra nem szállítanak (kivéve, ha nem ott élsz :D). Én pont tegnap rendeltem az officeshoes-ról, ráadásul 2-5 munkanap alatt kiszállítják, és ha 8000 Ft felett van, amit rendelni szeretnél, a kiszállítás ingyenes,akárhol vagy Mo-n belül.:) Remélem segítettem!
6/7 anonim válasza:
Elnézést, utolsó válaszadó vagyok. Nem olvastam végig a kérdésed, így azt sem láttam, hogy nem szeretnél 20.000 Ft-ért vásárolni. Ezesetben sajnos nem tudok segíteni. :( De szerintem, 20ezerért megéri megvenni, mert elég tartós és márkás cipő.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Végül az office shoes mellett döntöttem, igaz teljes áron...:D
2015. máj. 10. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!