Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok különbőző mintájú...

Hol tudok különbőző mintájú térdzoknikat venni?

Figyelt kérdés

Térd és combzoknit szeretnék venni, mert kényelmes és nekem speciel nagyon tetszik is. Még egyszínűt se nagyon szoktam találni a boltokban, amikor a kikben találtam csíkosat és zöldet csipkével odáig voltam az örömtől :D

Találtam ezt az amerikai oldalt: [link]

innen tudnék válogatni :D valami hasonló webáruház Magyarországon, vagy valami bolt ahol tudnék venni valami izgalmasabbat lehetőleg nem csillagzászati árakon? Szombathelyi vagyok.

Köszi! :)

2015. ápr. 5. 22:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod a térdedig felhúzni, csak, hogy olyan hosszú legyen, hogy a nadrágod alól kilátszódjon ha mondjuk feltűröd a szárát, akkor rövidebbeket a H&M-ben lehet találni. Én több mintásat be tudtam ott szerezni. De esetleg még kínai áruházakat is megnézhetsz.
2015. ápr. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!