Én egy sötétszőke hajú, kék szemű, világos bőrű lány vagyok. Milyen színű ruhák illenek hozzám?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 21:02
1/6 anonim válasza:
Rózsaszín,lila,világos kék,sötét zöld
2/6 anonim válasza:
Jah és meg a farmer szinei minden mennyiségben. Első vagyok..
3/6 anonim válasza:
Hasonló színekkel rendelkezem én is mint te. Ami nekem nagyon-nagyon nem áll jól, az a fehér. Persze nadrágban jöhet, de felsőben egyáltalán nem, sápaszt, hullaszínem lesz tőle. Ujjatlan felsőknél -főleg, ha a fehér alapon van valami más színű minta vagy felirat- még csak-csak elviselhetően nézek ki fehérben, de amúgy okédék! A szőke hajszín miatt ugyebár a fekete egyértelmű, az mindig jó választás. Jól áll a most nagyon divatos türkiz is, valamint a rózsaszín összes árnyalata. Szürke is jó. A sárga viszont nem annyira (gondolma a hajszín miatt). És a kéknek is valamennyi árnyalata szerintem nagyon jól áll.
4/6 anonim válasza:
hát...sárga,fehér biztos nem...péládul jóláll a fekete,kék,pink stbb...
5/6 anonim válasza:
bézs, világos szürke, drapp-barna, kék én is ilyen típus vagyok amúgy
6/6 anonim válasza:
Égszinkék,tengerkék(zöld), türkizkék(ismerősöm is ilyen típus mint te,és jól állnak nekik ezek a színek),+ a földszínek,ha nem unod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!