Hogy tetszik nektek ez a cipő? Mennyit fizetnétek érte? /kép/
Sziasztok!:) Erről a cipőről lenne szó.
Nekem ez a cipő megvan,de már nem használom,így arra gondoltam,hogy eladom.Még anno 25 ezerért vettem. Kíváncsi lennék arra,hogy ti mennyit fizetnétek érte. Igazából teljesen jó állapotba van,nincs semmi baja,mert féltettem és nem is hordtam sokáig.Előre is köszi a válaszokat:)
Már kicsit elkezdtem kinőni ebből a stílusból, úgyhogy nem venném meg. Ha tényleg szinte hibátlan állapotban van, akkor azt mondom jó, ha 10ezerért el tudod adni
F18
Annyi gagyinak tartom az ilyesfajta cipőket,nekem nagyon nem jönnek be.
De 25 ezer ez?????? Kézilabda és futócipőm volt együtt 17 ezer,minőségi darabokról van ráadásul szó!
Személy szerint max 5 ezret adnék erre a cipőre.
Hát nagyon max 10 ezer. Az hogy X éve mennyi volt az nem mérvadó. Használt, évekkel ezelőtti, ráadásul cipő, ami azért kényesebb dolog mint egy ruha.
Jófogáson eladhatod próbáld meg félárban feltenni mondjuk 12000-ért és ha 2-3 hét alatt semmi akkor addig csökkentsd az árat amig neked még "megéri".
Amúgy meg tényleg jobban jársz ha elhordod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!