Ha egy lány katonai ruhákban jár (értem itt: terepnadrág, fekete póló, dögcédula, bakancs, kimenőtáska stb. ) szerintetek milyen?
Ok legalabb nem ferfi ruhat hordanak!
A tobbi meg majd adja magat.
mi értelme van ilyen ruhát hordania? esetleg katona? ha igen, akkor nem gondolom totál idiótának. de ha nem az, akkor egyértelmű hogy ezzel akar menő lenni, egyedi, ilyen manapság menő leszarom stílusú stb. egy cseppet sem vonzó, amikor valaki jelmezben jár a hétköznapokban. :D én is sokat olvasok, nézek filmet háborúkról, katonákról, de nem öltözök fel bohócnak. :D szóval ja, a plázás csajok is jobbak az ilyennél. de mindegy mit mondunk, úgyis azzal hitegeted magad, hogy milyen jó vagy meg különleges. :D
azt nem értem miért szavaztak le több hozzászólást is, akik válaszoltak a kérdésre igazából.
16. vagyok
A 90%-os meg nemcsak a katonásokra vonatkozott, hanem bárkira, aki vmi stílust, főleg a "vagányabbakat" túl intenzíven hajtotta.
Amúgy az cuki, hogy ahogy vki kifejtette a kritikáját a kérdezőnek, az támad, hogy jaj, nektek biztos a plázacicák tetszenek akkor. Mintha csak a katonaruhások meg a plázak...vák lennének... azért elég sok közbülső tartomány van, és egy plázacica is lehet amúgy házias meg kedves. Én meg egy normális, átlag lány vagyok, aki igen, szeret sminkelni meg hord magassarkút és szoknyát, de attól még nem vagyok egy üresfejű kis liba :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!