Csajok! Nektek mibel all egy bulira valo keszulodes?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 15:50
1/9 anonim válasza:
Nem készülök sokkal többet egy bulira, mint egy átlagos elindulásra itthonról, ugyanúgy kiválasztom a ruhát, megfürdök, bepakolom a táskába a szükséges dolgokat, és sminkelek, kicsit talán feltűnőbben, mint máshova.
2/9 anonim válasza:
fürdés, hajmosás, esetleg egy arcpakolás, kajálás, utána sokáig sminkelés, ruhakiválasztás, táskába pakolás.
közben sokat netezek és cigizgetek. : D
3/9 anonim válasza:
Utolsó, dicsekedj csak azzal, hogy mérgezed magad, jól van, ügyes vagy. *vállveregetés*
(remélem vágod a szarkazmust)
4/9 anonim válasza:
Fürdés, öltözés, táskába pakolás és ennyi. Kb. 20 perc.
5/9 anonim válasza:
kedves 3-as, de gagyi vagy. : D ki dicsekedett? mert én aztán nem. a kérdésre válaszoltam, nekem ebből áll a buliba való készülödés. amúgy sincs hozzá sok közöd, hogy mérgezem-e magam, mit szúrja ez annyira a szemed? pfff :D
6/9 anonim válasza:
Ha nem akarnál dicsekedni vele, nem írtad volna bele a felsorolásba. Hidd el, aki ezt nem tartja menőnek, az inkább letagadja, vagy egyszerűen csak nem mondja el, hisz tudja, hogy ez negatívum, káros függőség.
7/9 anonim válasza:
Jah, amúgy szerintem az a gagyi, ha valaki valaha olyan gyenge volt, hogy rászokott a dohányzásra, és nem bírja/nem akarja letenni :D
8/9 anonim válasza:
mi vagy te? cigaretta fóbiád van, hogy offolsz egy tök más témában? azt csinálok, amit csak akarok, és ha jól esik, akkor cigizek, a saját egészségemért én felelek, nem te, akit nem is ismerek és semmi közöd hozzá. de ha már személyeskedünk, milyen komplexusodat szeretnéd leplezni azzal, hogy ismeretlenekkel kötekedsz? és ha már olyan szent életet élsz, őszintén remélem soha nem gyengültél el annyira, hogy valaha is egy csepp alkoholt ittál volna, vagy megkívántál volna valakit, esetleg magadnak okoztál volna örömöt! na szevasz nyomika. : )
9/9 anonim válasza:
Tényleg azt csinálsz, amit akarsz, felőlem úgy teszed tönkre magad, ahogy akarod, ez nem kötekedésnek, csak egy apró megjegyzésnek indult, de hát te felkaptad a vizet, most mit csináljak...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!