Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » New Yorker-ben minden termékre...

New Yorker-ben minden termékre vonatkozik a fél éves garancia? Napszemüvegekre is?

Figyelt kérdés
Vettem egy napszemüveget két napja, kijöttem az üzletből, és hazafele fel akartam venni. Kivettem a kis zacskóból, szétnyitottam a szemüveget, hogy feltegyem a fejemre, és a bal szára azonnal letört (közvetlenül a csavar mellett a fémrésznél). Itthon jobban megnéztem, és nagyon szorosra volt húzva mindkét szár csavarja, alig lehetett kinyitni, akadozott nagyon. Gondolom emiatt tört le a szára.
2015. márc. 28. 09:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem mikor vettem szemüveget ott, azt mondták vonatkozik rá a garancia. Sőt, egyet vissza is vittem mert a saját szemem visszatükröződött a lencse belsején, így konkrétan a saját szememet láttam benne, nem pedig a környezetet:D

De szó nélkül visszacserélték

2015. márc. 28. 14:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Csodálatos, köszönöm szépen :D
2015. márc. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!