Egy 166 cm magas lánynak jól állna a 20 soros steel bakancs?
3. és 7. vagyok
Jééézusom, de megmutattam, mennyire szőke vagyok :'DDD
Nekem eszembe sem jutott úgy megmérni, ahogy a 9. írta.
A 14 soros 28 centi talppal együtt (csakazértis ide írom) :DDD
vastagabb lábon annyira nem biztos, hogy jól állna viszont.. főleg, hogy nem tudod majd túl szorosra fűzni a fűzőjét, és optikailag az is szélesíteni fogja a lábadat. de attól is függ, hogy mennyire vagy "nem vékony".. ha van rajtad egy kis ledolgozható felesleg, szerintem vágj bele, de ha kifejezetten duci vagy, akkor talán valami rövidebb bakancsot ajánlanék. :)
Szerintem jobb a 15-ös. Meg a 20-asról sokszor a régi kismamacipők ugranak be nekem. Nekem 10-es van, pedig 173 centi vagyok. És ne hallgass az okosokra, a párkapcsolat és a bakancs nincs relációban egymással, én most is hordom és stabil, komoly kapcsolatom van évek óta.
25/N
huhh, azt eddig ki is felejtettem, hogy nehogy steelt vegyél! az én 15 sorosomnak fél év után elkezdett lejönni a talpa... valami minőségibbet válassz :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!