Linkelnétek nekem málhazsákról képet?
Figyelt kérdés
Olyant amit a rockerek hordanak.2015. márc. 24. 15:34
1/6 A kérdező kommentje:
Beírtam a google képekbe hogy málhazsák, de nem olyat adott ki amit a rockerek hordanak.
2015. márc. 24. 15:35
2/6 anonim válasza:
Én is beírtam és érdekes módon olyat adott ki, amilyeneket a rockerek hordanak, csak a guglis képeken jól meg van pakolva. A rockerek nem pakolják meg ennyire, ahogy ők használják, úgy összerogyik a táska.
3/6 A kérdező kommentje:
Ha van neked ilyen táskád küldj már pls egy képet ahol össze van rogyva, mert nem tudom elképzelni.
2015. márc. 24. 15:45
4/6 anonim válasza:
Már nincs málhán, tinikoromban volt, szóval sajna nem tudom megmutatni. Úgy képzeld el az összerogyást, mint egy vászon tornazsákot: az aljába belepakolod a súlyt, teljesen összehúzod a száján a madzagot és mivel nincs benne merevítés, így magának a táskának nincs tartása. Alul széles a súly miatt, és fölfele el van keskenyedve és a táska teteje csak úgy oda van rogyva. Nem tudom jobban leírni :D
6/6 anonim válasza:
Igen, igen, ez olyan. Ha nem pakolsz bele sok cuccot, akkor a felső plusz részből kiveszed a madzagot, átfűzöd a lenti lyukakba és a plusz részt belülre hajtod. Így nem lesz olyan bazi nagy, ha meg valamikor mégis szükség van a pluszra, akkor kihajtod, visszafűzöd és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!