Szerintetek ciki szakadtan hordani egy cipőt?
Figyelt kérdés
Két Vans cipőm van, az egyiket most kaptam, de a régebbit is hordom még, elég jó állapotban van csak az elején van egy kis lyuk, de nagyon pici, csak akkor látszik, ha közelebbről megnézi valaki. Szerintetek ciki? Lány vagyok. ( persze, bármi lesz a véleményetek akkor is hordani fogom, csak kíváncsi vagyok ) :)2015. márc. 22. 17:03
11/11 anonim válasza:
elég sok ismerősömnek van vans-e, nem tudom mennyire vigyáznak rá, de kb mind szakadt valamennyire. nyilván nem várom el egy vászoncipőtől, hogy 10 évig kihúzza, csak azt mondom, ahhoz képest túl drága, hogy nem tud semmi extrát sem minőségileg, sem amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!