Ha most veszek egy öltönyt, ami pont jó méretben, és elkezdek izmosodni, akkor azt meddig lehet utána igazítani? Megéri így egyáltalán?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 20:46
1/6 anonim válasza:
Jajj hagyjad már, évek telnek el amíg valaki az izmaitól nem tudja begombolni a ruháit
2/6 anonim válasza:
A váll és hátizom nagyon gyors fejlődésre képes megfelelő étrend mellett, néhány hónap alatt látványos változást lehet vele elérni, szóval...
3/6 A kérdező kommentje:
és azt amit a második mondott,még ki lehet bővíteni? vagy érdemesebb lenne egy nagyobbat venni,és először visszaigazítani,és majd később ki tudom bővíteni?
2015. márc. 19. 21:10
4/6 anonim válasza:
Egy férfinek az életben több öltönye kell,hogy legyen.
Bizonyos mértékig lehet szabóval igazíttatni,de csodákat ne várj.
5/6 anonim válasza:
Inkább nagyobbat, amit beszűkíttetsz, aztán később kiengedtetsz, mint hogy vegyél egy pont jót, amit egy év múlva teljesen kinősz, mert nem lehet tovább bővíteni.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen,pont ezért gondolkoztam, mert azért nem két fillér egy öltöny...
Úgy tervezem,hogy akkor egyel nagyobbat, és beszűkíttetem. De kettővel nagyobb,már hülyeség,nem?
2015. márc. 19. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!