Miért van az, hogy normál hétköznapokon szinte nem is látni nőies külsejű lányt?
Igen kedves utcso!
A romai legiok szerinted miben hoditottak meg europat???
Sokkal nagyobb teret enged a mozgasba mint egy nadrag....
13#
ppffff -.-
A bámészkodóknak is nagyobb teret enged.
(10es voltam)
Óóó, ez egy NAGYON JÓ kérdés és nagyon egyszerű rá a válasz, de ami meglep, hogy még senki nem írta.
A válasz: a férfiak primitív viselkedése miatt.
Ma már egy nő nem tud kimenni csinosan, nőiesen az utcára anélkül, hogy ne bámulják meg tátott szájjal, ne állnának neki füttyögni, vagy ne kelljen hallgatni az olyan rém elmés beszólásokat, mint "elvinnélek egy körre" "jó bőr vagy" "hova sietsz cicám".
És a csinos nem a bulikba alkalmazott utcasarki viseletet jelenti, még mielőtt valaki félreérti, hanem mondjuk egy térd fölé érő szoknyát, egy csini felsővel és egy 3-4 centis sarkú cipővel.
Köszönöm szépen, nekem nem kellenek a beszólások, úgyhogy maradok "slampos", a csőnadrág, póló, bőrdzseki, bakancs kombóval.
17# pontosan
Mikor szoknyában voltam olyan pasikat láttam magam körül, akik majd' elcsöppentek.
Hát kösz, ne rajtam élvezkedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!