Mire való a katonai múmiazsák? És miből áll?
Figyelt kérdés
Van egy és fogalmam sincs mire használták!
Cipzáros végig térdtől nyakig van két kinyúlókaja ami tépőzáras és ott lehet kidugni a kezet,
kapucnis.
Alul össze lehet tépő zárazni minha egy hálózsák lenne!
Anyaga nem vízáteresztő mint egy esőkabát de rövid hálózsáknak és hosszú kabátnak! nagyon széles láblál és keskeny a nyaknál!
Itt egy kép amin látszik:
2m magas vagyok.
Miből áll nem hiányzik erről még valami?
#katonai #múmiazsák
2015. márc. 15. 18:37
1/3 anonim válasza:
Férjem szerint ez egy vegyvédelmi köpeny
2/3 anonim válasza:
Ez egy olyan cucc volt ami lehetett hálózsák is,meg esőköppeny is.Ejtőernyősöknek volt ilyen,meg az ilyen összfegyvernemi alakulatoknak.Elvileg egy belső része hiányzik,a bélés,ami melegentartotta a bakát.
3/3 A kérdező kommentje:
Vannak vegyvédelmi kabátjaim is de ez nem olyan anyag túl áteresztő!
Amúgy én is arra gondoltam hogy esőkabát használtam is és jól bevált, de még hálózsáknak nem! Amúgy 400g az egész és elfér egy zsebben!
2015. márc. 15. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!