Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri eredeti converset...

Megéri eredeti converset venni? Hamar elválik az oldala? Vagy mennyi idő mire elválik?

Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 07:34
 1/3 anonim válasza:
Azt nem lehet megmondani mennyi idő alatt válik el az oldala, attól függ "hogyan viseled". De az biztos, hogy Én itthon is vettem és Törökországban is vettem, de semmivel sem volt rosszabb mint az itthoni. Meg se lehetett különböztetni. Sőt...szerintem sokszor az üzletben is ugyanazt veszed meg. Viszont garancia a külföldinél nem lesz.
2015. márc. 11. 07:46
 2/3 anonim válasza:
Simán megéri, eddig ez a legtartósabb cipőm, pedig 2 év fesztiváljait is megjárta. Még mindig teljesen jó állapotban van.
2015. márc. 11. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:
én nyár lején vettem, és ameddig nem volt hó azt hordtam, mert iszonyú kényelmes. de meg is látszik szegényen..:D
2015. márc. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!