Pulóverre farmerdzseki?
Figyelt kérdés
Mert az emberek általában pólóra veszik fel, hűvösebb napokra pulóverrel is felvenném!
2015. márc. 10. 12:46
1/6 anonim válasza:
szerintem ok, csak nem fekete nadrággal kéne felvenni, hanem farmerrel
2/6 anonim válasza:
fekete alsóval is jó csak akkor a kabát és a pulóver között ne legyen ennyi színeltérés. inkább akkor vmi kékes árnyalatú felsőt vegyél hozzá. így kicsit furcsa h alulról a sötét színek elnyomnak. amúgy más probléma nincs.
3/6 anonim válasza:
Igaz én nő vagyok, de én ma is pulóverben és farmerdzsekiben voltam.
4/6 anonim válasza:
Farmert farmerrel, nehogy!!
A fekete nadrággal nyugodtan fölveheted, és vehetsz alá pulóvert is, jól fog festeni.
5/6 anonim válasza:
A farmert farmerral nehogy nem dzsekire vonatkozik, hanem ingre, mellényre, farmeranyagot imitáló felsőre. Ez így ahhoz a képen van, szörnyen idétlen. Farmer dzsekit felvenni egy fekete elegáns nadrággal?
6/6 anonim válasza:
Én azt fekete farmernek néztem. Elegáns nadrággal valóban nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!