Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meddig bírja az eredeti...

Meddig bírja az eredeti converse a minden napi viseletet?

Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok igénytelen csak azért, mert általában ugyanazt a cipőt hordom. A színes cipők nekem túl idétlenek, ráadásul kevés dologhoz mennek a színük miatt. Én fölöslegesnek tartom, hogy addig Converse cipőt vegyek, amíg az előző hordható, és mellé van még egy bakancsom, és egy másik félcipőm.
2015. jún. 29. 22:02
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem van egy fekete,egy sötét szürke,egy barna,meg egy sötét kék.

nehogymár ezek az idétlen színes cipő kategóriába essenek:D

pont ezek a színek azok amiket a lehető legtöbb ruhához hordani lehet,mert ezek egy alap ruhatár színei.

esetleg még a bordó és a fehér beférne.

a minden nap ugyanaz a cipő pedig de,igénytelen nem higiénikus.

és most csak nyári cipőkről volt szó,hogy jön ide a bakancs?

2015. jún. 29. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Oké, honnan tudhattam volna, hogy ezekre a színekre gondolsz, ha nem mondod?

Egyébként még mindig semmi igénytelen nincs abban, ha valaki szünet nélkül hord egy cipőt.

Eddig senki olyat nem ismertem, aki mindennap más cipőt vett volna fel, vagy párat cserélgetett volna úgy, hogy egyiket sem vette fel sokszor egymás után.

Nem mindenkinek van sok cipője, van, akinek csak egy, vagy kettő van, attól még az illető lehet egy igényes ember.

2015. júl. 2. 15:19
 14/14 anonim ***** válasza:
jó,hát ez életkor függvénye is sokszor,mert kiskamaszként nekem sem volt sok cipőm,de 30-40 évesen már összegyűlik a legtöbbeknek vagy 20 pár,ezért akár a hét minden napjára,minden évszakban lehet más cipője,én sok ilyet ismerek,kb minden ismerősöm ilyen.
2015. júl. 3. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!