Ma már a Calvin Klein szintű márkákat is gyárthatják Ázsiában?
Figyelt kérdés
csak mert voltam a hádában, és volt jó minőségű hugo boss póló made in china felirattal, plusz egy ck ing, ami igényes volt, mert a gombba is bele volt írva a márkanév és szintén minőségű volt, ez bangladeshi volt, találtam is egy ehhez kapcsolódó cikket csak nem nagyon értem [link] 2015. márc. 9. 15:17
11/18 A kérdező kommentje:
a moschino? ezt nem gondoltam volna, de jelenleg is? érdekes amúgy
2015. márc. 9. 23:03
12/18 anonim válasza:
Igen, jelenleg is! Legutóbb pl Milánóban találtam jó pár darabot, amibe "Made in Hungary" volt írva. Mosolyogtam is egyet magamban. :)
Marc Jacobs pedig varrat Kínában is. De attól még Marc Jacobs minőség!
13/18 anonim válasza:
Egy valami van elfelejtve. A jelen esetben luxusmárkának titulált Boss, CK nem a minőségétől kapja ezt a jelzőt, hanem az árától. Lehetne mondani Guccit, Versacet, Hilfigert, - hogy a mainstream márkákat említsük - ezek mind státuszszimbólumok, a ruháikért kifizetett ár köszönőviszonyban sincs a valódi értékével, csak ugye ott van rajta vagy benne a márkajelzés, amit meg kell fizetni.
14/18 anonim válasza:
Nekem van jó pár Gucci darabom, több évesek is, és minőségi darab mind, nem mennek szét, még mindig újnak néznek ki. Persze státuszszimbólum is, és ez adja azt a luxust a minőség és az egyediség mellett, amit valóban meg kell fizetni! Chanel, LV, Balenciaga, Stella Mccartney, Dvf, Prada, Saint Laurent, Givenchy... És még sorolhatnám...
15/18 anonim válasza:
Mondjuk a Hilfigert közel sem sorolnám a luxus, státuszszimbólum kategóriába. De még a Boss-t és a CK-t sem, bár jobbak, mint a Hilfiger, de pl egy Gucci-tól vagy Saint Laurent-tól messze vannak.
16/18 A kérdező kommentje:
hát igen, inkább csak ebben az országban mondják luxusnak ezeket, és igen az ár miatt. tesómnak van egy eredeti és egy kamu, török (lehet olasz) ralph lauren pólója, és mind a kettő ugyanolyan minőségű
2015. márc. 10. 06:49
17/18 anonim válasza:
Attól, hogy valami "made is turkey, még lehet eredeti. Ha márkaboltban vette!
18/18 anonim válasza:
Ha viszont tuti kamu, akkor az nem lehet olasz sem! A grand bazarban török meg kínai cuccokat árulnak. Az anyag sem eredeti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!